Veri apotek

Veri Apotek er en filial af Vejlby Apotek. Du møder faguddannet personale, der kan guide dig i korrekt brug af medicin, men også rådgive dig om hudpleje, naturlægemidler og kosttilskud. Vi har altid en omfattende sortiment af hudplejeserie med dokumenteret effekt. Vores produkter er nøje udvalgt og godkendt.

Veri Apotek er en del af Vejlby Apotek gruppen. Vejlby Apotek, med filialer i Veri Center, Lystrup og i Egå, er et af Danmarks største apoteker og et af de mest moderne apoteker, med topmoderne robotter i Vejlby, Veri og Lystrup Apotek. Apoteket indførte robot teknologi allerede i 2005 som et af de første i Danmark.
Robotteknologien giver mulighed for at optimere ekspeditionen af din recept og mere tid til at give dig den bedste rådgivning og reducere vores ventetider.

Vi vil gøre det nemt for vores kunder! Derfor har alle afdelinger gode parkeringsmuligheder, gode busforbindelser og er i nærheden af dagligvare butikker. Vi servicerer kunder i Vejlby-Risskov, Lystrup, Egå og del af Aarhus N.

Vi har det godt sammen og vi vil have at vores kunder har det godt når de kommer og besøger os. En god oplevelse med professionel og kompetent service er vores nøgleord.

Hos os finder du

Apovit
Apotekets serie
Apotekets baby serie
A-derma
Bioderma
Ceridal
DailyCare
Danatek
Dermalog
Decubal
Drogens
Ducrey
Eau Thermale Avéne
Eucerin
Klorane
Konjac Sponge
Lactocare
Laroche-Posay
Multitabs
Philips Avent Baby
Vichy
Vichy Homme

Veri apotek

Åbningstider

Man - Fre::kl. 09.00 - 17.30
Lør:kl. 10.00 - 14.00
Søn:Lukket
Helligdage:Lukket

Kontakt os