Gavekort

Det vækker altid glæde

Gavekort til Veri Center

Leder du efter den perfekte gave, så giv et gavekort til Veri Center og støt de lokale butikker.

Du kan forkæle andre med et gavekort til Veri Center. Gavekortet er ideelt, hvis du mangler en værtindegave eller skal give en gave til et kært familiemedlem eller én, du måske ikke kender så godt, som gerne selv vil ud at shoppe.

Gavekort vækker altid glæde

Det kan være udfordrende at finde en gave, der rammer plet i modtagerens smag, men med et gavekort til Veri Center kan modtageren selv vælge lige det, han eller hun ønsker sig allermest – den perfekte gave.

I Veri Center har vi et væld af butikker med alt lige fra sko og tøj til isenkram og skønhedsprodukter, så ligegyldigt hvem du skal købe gave til, vil et gavekort til Veri Center altid vække glæde.

Hvor kan jeg købe gavekortet?

Du kan købe gavekortet i Veri Center Boghandel, og vi pakker det smukt ind.

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Veri Center gavekort er et elektronisk gavekort, der kan anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet Veri Centerforening, og som er angivet på denne side.

Du kan altid se dit rådighedsbeløb under ”Tjek saldo” via gavekortets QR-kode.

Du kan også tjekke din saldo på en hjemmeside via disse link:

Har du et ældre gavekort skal du følge følgende link: ws2.xssmail.dk/Giftcards/SaldoRequest/SparNord_SaldoRequest_mobile.jsf

Har du et nyere gavekort skal du følge følgende link: https://gc.sparxpres.dk/balance/ 

Sådan ser bagsiden ud på et af de nyere gavekort

Betingelser:

Garanti: I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen.

Elektroniske Gavekort via Veri Centret udstedes og administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord, der er en af Danmarks 10 største banker.

Du kan altid se dit rådighedsbeløb under ”Tjek saldo” via gavekortets QR-kode. Gavekort er et ihændehaverbevis – tabt og bortkomne gavekort erstattes ikke

Hvis det ønskes, kan gavekortet indenfor løbetiden omveksles til kontanter uden gebyr.

Gavekortet kan indløses i:

Gavekortet kan IKKE indløses i:

  • Dolche Vita
  • Beefeater Pub
  • Liberta Pizzeria