Informationer

Praktiske informationer i et overblik

Veri Center stiller 350 parkeringspladser til din rådighed i 2 GRATIS timer (1 time ved Lidl) – fordelt på alle sider af centret, så du kan parkere din bil, uanset hvor du kommer fra! HUSK BLOT AT STILLE P-SKIVEN. Hvis du har behov for yderligere parkeringstid, så kan du tilkøbe parkering via Easypark- eller OK-appen.

P-pladserne hører ikke under centrets butikker, men er Veri Centers ejers ansvar. Har du spørgsmål til parkering, kan du skrive til Cityparkering på deres hjemmeside, som er: www.cityparkering.dk

Clever

Sammen med Clever har vi sat strøm til 10 lynladestandere (300 kW), hvor 20 elbiler kan lade samtidigt. Lynladerne kan lade en elbil op til 80 procent på under 30 minutter.

Du finder Clevers ladepunkter på parkeringspladsen ved Indgang Nord.

Ladepunkterne er forbeholdt el-biler under opladning og med en tidsbegrænsning på max en time.

Læs mere om Clevers ladeløsninger her

 

Eviny

Du kan nu også oplade din elbil med Eviny, mens du shopper i Veri Center. Sammen med Eviny har vi sat strøm til 4 ladestandere, hvor 8 elbiler kan lade samtidigt.

Du finder dem på parkeringspladsen ved Indgang Nord.

 

Du kan læse mere om Eviny her

Veri Center er et handicapvenligt center. Der er store P-båse ved hovedindgangene, brede indgangspartier og brede gange, samt et handicapvenligt toilet.

Veri Center er naturligvis et røgfrit center.

Veri Center er nemt at komme til, uanset om du kører med bus eller i bil.

Veri Center er nemt at komme til, uanset om du kører med bus eller i bil. Der er mindre end 1 minuts gang fra bus stoppestedet, som stopper lige ved hovedindgangen. Du kan tage buslinjerne 1A, 18, 100, 123 eller 925x. Med en kort gåtur på 8 min., kan du også tage buslinjerne 12 og 17.

Find selv din køreplan som PDF-fil via dette link eller via rejseplanen

Det er sikkert og trygt at færdes overalt i Veri Center, både for vores store og små kunder!

Vi har desværre ikke et centralt kontor til disse. Prøv i stedet at henvende dig til den butik, som ligger tættest på dér, hvor du mener at have tabt din ting/pung/telefon.

Hjertestarter

Skulle uheldet være ude, har vi en hjertestarter, der hænger på væggen til højre for Kvicklys udgang, nederst på rampen’

Toilet / pusleplads

Du finder toiletterne ved gangen mellem Veri Sko og Veri Center Boghandel. Her er der også en pusleplads til de mindste!