Anytime

Anytime i Veri Center er en specialforretning med eget urmagerværksted og et stort udvalg af moderigtige smykker i alle prisklasser, samt ure og gaveartikler, hvor vi lægger stor vægt på at kunne give dig en optimal rådgivning og service! Vi tilbyder landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet dine varer, stort set over alt i Danmark.

Smykker

Vi har et stort udvalg af moderigtige smykker til alle aldre og stil – og i alle prisklasser. Vi har forhandlingen af Manu smykker, som kun forhandles i Danmark af få, men udvalgte guldsmedeforretninger. MANU Smykker er tyske håndlavede sølvsmykker i et elegant og stilrent design af den bedste kvalitet, som man kan forstille sig. Derudover har vi forskellige mærker – bl.a. Kranz og Ziegler, Lund of Copenhagen, Story, Rabinowich og mange andre. Kig endelig ind og bliv inspireret af vores store udvalg. Vi reparerer også smykker i vores eget urmagerværksted!

Skal I giftes?
Forlovelses og vielsesringe er meget personligt og vi leverer dansk producerede ringe i høj kvalitet efter jeres ønsker til design og materialer.

Skal dit barn have huller i ørene?
Vi laver huller i ørene og bruger Blomdahl’s system – Allergi, Nej tak!
Vi kan lave begge huller på én gang!

Smykkepleje
Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning i vedligehold og rensning af dine smykker, vi har også de rette plejemidler til hjemmebrug.
Vi kan også rense og polere dine smykker på vores værksted, de bliver næsten som nye!

Ure

Smukke, moderne og klassiske ure – der er noget for enhver smag hos Anytime. Vi fører et bredt sortiment og sælger både armbåndsure, vægure og vækkeure. Se bl.a. vores store udvalg fra Seiko og Festina, samt vores nyhed Kronaby ure. Vi udskifter gerne batterier og reparerer ure!

Gaveartikler
Vi har gaven til barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdag – eller hvad med en anderledes værtindegave? Vi graverer gerne din gave, hvis den skal være helt speciel!

Hos Anytime møder vi alle kunder med et smil – og vi glæder os til også at hilse på dig!

Hos os finder du

SMYKKER
Ania Haie
Heiring
Kleopatra
LG smykker
Lund of Copenhagen
MANU Smykker
NOA
PDPaola
Rabinovich
Scrouples
Solskov
Spirit Icons
Susanne Friis Bjørner
Sistie
Huller i ørene fra Blomdahl
Håndlavede smykker fra egen guldsmed

URE
Arne Jacobsen
Boccia
Casio
Citizen
Festina
Inex
Jaguar
Kronaby
Nordgreen
Seiko
Swiss Military
Tommy Hilfiger

Anytime

Åbningstider

Man - Fre:kl. 10.00 - 18.00
Lør:kl. 10.00 - 15.00
Søn:Lukket
Helligdage:Lukket

Kontakt os