.
Søndag 31.marts

Hold øje med Veri bussen

Hold øje med bussen i lokalområdet! Hvis du ser en bus med Veris 50 års jubilæum på bagenden, så tag et billede af den. 

Vis fotoet i Kvickly, Veri Center næste gang du handler - og få en gave!

Lørdag 23.marts

Show på Torvet og skattejagt

VI FEJRER JUBILÆUM for store og små på Torvet lørdag den 23. marts

Kl. 12.00  Show med Billy Bang

Kl. 12.30 Fælles skattejagt i Veri.
Vind gavekort til Buddy Legetøj
1. præmie: 1.000 kr.
2. præmie:    500 kr.
3. præmie:    300 kr.

Kl. 13.00 Billy Bang trækker vinderne af skattejagten

Lørdag 16.marts

Borgmesteren ønskede tillykke

Lørdag den 16. marts blev det fejret, at det nu er 50 år siden, at Veri Center blev åbnet for byens borgere. Det summede af aktivitet på parkeringspladsen, som var godt fyldt op med biler, og inde i centret kunne der høres jazzmusik fra Veri Torvet, der var fuld af liv og glade dage. De mange fremmødte kunder blev mødt af bobler, kaffe og jubilæumskage.

Veri Center fejrede sin 50-års fødselsdags med manér på Torvet, som var dekoreret med jubilæumsbannere over alt, mens flere butikker bød på forrygende jubilæums-tilbud. Både borgmester Jacob Bundsgaard og over femhundrede borgere var mødt op for at ønske Veri Center tillykke, og det var ikke uden grund. Indkøbscentret er nemlig Jyllands ældste indkøbscenter.
 

Tirsdag 12.marts

Veri Center fylder 50 år

I marts 2019 fylder Veri Center, der er Jyllands første, 50 år, og dét er en oplagt mulighed for at sætte ekstra fokus på alt det, Veri Center kan og er. Veri Center er nemlig kendetegnet ved en unik og varm stemning, som du ikke finder andre steder i byen. Jubilæet fejres i alle butikker med forrygende tilbud. Så kig ind!

Frisk fisk hver fredag

JJ Fisk holder ved Veri Center hver fredag fra kl. 11.00 – kl. 17.30. Her finder du et bredt udvalg af fersk fisk, røgvarer, specialiteter samt stegevarer. Find dem ved indgang syd.