• Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:

Anytime / Nyt Syn

Anytime / Nyt Syn i Veri Center er specialforretning med eget urmagerværksted og et stort udvalg af moderigtige smykker, ure, briller og solbriller, hvor vi lægger stor vægt på at kunne give dig en optimal rådgivning og service!

Anytime

Vi byder dig velkommen i en spændende butik med et bredt udvalg af både klassiske og moderne smykker, ure og gaveartikler:

Smykker
Vi har et stort udvalg af moderigtige smykker til alle aldre og stil. En nyhed er MANU Smykker, som er tyske håndlavede sølvsmykker i stilrent design af den bedste kvalitet, som man kan forstille sig. Derudover har vi forskellige mærker - bl.a. Story, Rabinowich og mange andre. Vi reparerer også smykker i vores eget urmagerværksted! 

Ure

Smukke, moderne og klassiske ure - der er noget for enhver smag hos Anytime. Vi fører et bredt sortiment og sælger både armbåndsure, vægure og vækkeure. Se bl.a. vores store udvalg fra Seiko og Festina. Vi udskifter gerne batterier og reparerer ure!

Gaveartikler
Vi har gaven til barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdag - eller hvad med en anderledes værtindegave? Vi graverer gerne din gave, hvis den skal være helt speciel!

NYHED! Manu smykker: Arkitektonisk smykkekunst

Anytime har fået forhandlingen af Manu smykker, som kun forhandles i Danmark af få, men udvalgte guldsmedeforretninger.
Manu smykker har sin helt egen rene, elegante og fantasifulde stil og grundtanken er ifølge designeren Ilse Ebert selv, at smykkerne i sig selv er små skulpturelle værker: "Jeg elsker arkitekturen bag de små former, siger Ilse Ebert. Det gør mig glad at se en selvstændig kvinde bære Manu smykker som prikken over i’et. Smykkerne er i 925 sølv med påvalset guld, med ferskvandsperler, ædelsten og diamanter".

Nyt Syn

Kom og se vores spændende udvalg af brillestel og solbriller. Vi fører mærker som Pro Design, Zeiss og Ray-Ban.

Hos Nyt Syn får du service, der er til at få øje på.

Omfattende synsprøve
Vi laver synsprøver med det sidste nye udstyr fra Zeiss. Synsprøven er fundamentet for alt vores arbejde, så vi giver dine øjne et omfattende tjek, der blandt andet omfatter bygningsfejl, øjnenes evne til at omstille sig fra kort til langt syn og ens styrke på begge øjne.

Lån stel med hjem
Det kan være svært at vælge et brillestel. Derfor kan du låne stel med hjem, så du kan få din families og bekendtes mening. Således kan du stille og roligt overveje og vælge det helt rigtige stel.

Tilretning af briller.
Når du får nye briller justerer vi dem perfekt til dit ansigt. Men den daglige brug af briller sætter sit præg. Derfor er du altid velkommen til at kigge ind og få brillerne korrigeret og renset i bund med ultralyd – helt gratis!

Hos Anytime / Nyt Syn møder vi alle kunder med et smil - og vi glæder os til også at hilse på dig!
 

Du finder os her: